INTERIORS

Onze visie

"In de meest geslaagde ingerichte ruimtes zie je niet alles tegelijk, hoe meer tijd je erin verblijft hoe meer je ontdekt".


Met deze gedachte maken wij met heel veel enthousiasme een uniek ontwerp, waarbij maatwerk, kwaliteit en flexibilteit bij ons hoog in het vaandel staan. Met trots maken wij het perfecte interieur wat bij al jullie wensen aansluit.  

Een mens functioneert het beste in een omgeving die bij hem past, bij hem aansluit, waar hij zich comfortabel voelt. Of dat nu thuis is, in een restaurant, de sportschool of op een werkplek. Een plek waar je positief geprikkeld wordt, in de breedste zin van het woord, is een plek waar je graag naar terugkeert.

Interior projects

Van concept tot uitvoering


Stigra ontwerpt en realiseert, van A tot Z. Met een leeg vel A3 papier en een zwarte stift aan onze kant van de tafel brainstormen we samen over de juiste invulling van jullie interieur.

Schetsontwerp & showroom


Na de brainstorm zullen wij aan de tekentafel een schets ontwerp maken. En om het ontwerp samen verder vorm te gaan geven nodigen we je graag uit in onze eigen showroom, het Sensorium, waar we de ruimtes tot leven brengen en we je meenemen in onze wereld van interieur.

Materialen en texturen


Bij het Sensorium zullen we een sfeer en beleving creƫren om van te genieten, waarna we een advies uitbrengen passend bij het ontwerp met mogelijke combinaties van materialen en texturen.

unsplash