Een greep uit onze interieur en standbouw projecten

Perfect Skin & Beauty

Op een prachtige plek in hartje van Huissen mochten wij het interieur verzorgen voor schoonheidsinstituut Perfect Skin & Beauty. Van ontwerp tot realisatie. Het warme, groene, bloesem boom en rustgevende interieur met te gekke fotoprints op de muren zorgen dat alle gasten zich hier meteen erg welkom voelen. 

melano-logo2

MelanO

Nederlands eigentijds sieraden merk. MelanO biedt een groot assortiment aan verwisselbare coloured items in haar sieraden aan.

Stigra heeft het ontwerp en realisatie van de stand van MelanO verzorgd. En tevens alle visuele marketing.

Bomberg @ Jewels & Watches

Standbouw  projecten

Standbouw groot of klein, mobiele presentaties, Stigra maakt het voor u.

Op beurzen ontmoet je potentiële klanten, zie je wat de concurrentie doet, en zie je de markt letterlijk tot leven komen. Wij bedenken en ontwerpen van A-Z uw stand en zorgen dat uw beursdeelname succesvol wordt. Op welke manier trekt u het beste potentiële kopers aan en worden bezoekers aangetrokken tot uw stand? Van concept tot realisatie. Een optimaal resultaat voor u en een geslaagde beurs.

Restaurant Lucebert

Lucebert… volgens insiders het best bewaarde geheim van Tilburg. Of het nu om een heerlijke theaterschotel gaat of een uitgebreid dinerarrangement.
Stigra, in samenwerking met Osiris Hertman, verzorgde het ontwerp en de volledige realisatie van het interieur.

Jewels & Watches @ Jaarbeurs

Op de 1e etage van het Beatrix gebouw bevindt  zich Trade Mart Utrecht onderdeel van Koninklijke Nederlandse Jaarbeurs. Hier vindt de specialist een divers aanbod aan zowel juwelen als horloges waaruit permanent ingekocht kan worden.
Stigra verzorgde de volledige realisatie, van ontwerp tot uitvoering van het van interieur Jewels & Watches.