Door Chiel Freriks – oktober 2020

 

Over het Sensorium

 

In een notendop..

Een mens functioneert het beste in een omgeving die bij hem past, bij hem aansluit, waar hij zich comfortabel voelt. Of dat nu thuis is, in de sportschool of op je werkplek. Een plek waar je positief geprikkeld wordt, in de breedste zin van het woord, is een plek waar je graag naar terugkeert.  In een tijd waar thuiswerken steeds meer en meer de norm wordt en het iedere dag naar een kantoortuin gaan passé is, verdient de werkplek extra aandacht. Thuis werken is efficiënt, maar dat gaat ten koste van het sociale aspect  zoals de gesprekken bij de koffiemachine, goede brainstormsessies en het elkaar inspireren. De werkplek vraagt nu om een omgeving waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, inspireren. Een plek waar nieuwe ideeën ontstaan voor commercieel succes! En zo is het Sensorium ontstaan.
Een plek 
met het gevoel van thuis komen, een warme plek om naar toe te gaan, dé ideale plek om te werken, zonder dat het bedrijf hoeft te verhuizen: gewoon binnen het huidige pand. Maar desgewenst ook te creëren op een inspirerende plek buiten het huidige kantoor.

 

 

Een plek vol inspiratie

Een werkomgeving waarin alle zintuigen worden geprikkeld en tegelijkertijd de rust en zen die je thuis ervaart. Een warme, groene omgeving om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen, te discussiëren over de actualiteit.

Daar waar je je op je gemak voelt kom je tot de mooiste ideeën.

Een cosy plek waar alles te vinden is, van ruimtes om samen te komen tot ruimtes om je even af te zonderen, inspirerende plekken, sportieve elementen gecombineerd met functioneel overleggen. Diverse werkzones en dynamische werkplekken.

Een plek waar duurzaamheid centraal staat, onderdelen van het huidige meubilair kunnen (her)gebruikt worden.

 

Groen, groener, groenst

Haal de natuur naar binnen! Groen de kleur van groei & ontwikkeling en zen zijn. De kleur van met blote voeten op het gras. Ook maken we de slag naar duurzaam door het ( in delen) her te gebruiken van het huidige meubilair.

Verbinding & het “samen gevoel” – klaar voor de toekomst

Het Sensorium als verbindende schakel tussen al je collega’s. Met een coffee-bar, sport & gaming, optimale stimulatie van het creatieve proces.

Klaar voor de toekomst: een logische stap naar een natuurlijke integratie van je privé- en je werkleven.

 

 

 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Stigra ontwerpt en realiseert, van A tot Z. We brainstormen samen over de juiste invulling van jullie Sensorium. Waarna wij aan de tekentafel een schets ontwerp zullen maken. Om op een optimale manier gebruik te maken van het huidige meubilair zullen we kijken wat we allemaal ( eventueel in delen) kunnen hergebruiken. Op die manier blijft het kostenplaatje onder controle en zullen we op een duurzame manier jullie kantoor omtoveren tot een geweldig mooie ontmoetingsplek, voorzien van alle denkbare functionaliteiten passend bij jullie bedrijf.

 

 

Laten we praten!