Trademart – Najaarsbeurs 3 – 5 september

Het eerste weekend van september gaan ook dit jaar weer de deuren van Jewels & Watches in het Beatrixgebouw in Utrecht open voor de Najaarsbeurs. Van 3 tot en met 5 september vestigt Jewels & Watches met het thema ‘Gebrand op succes’ de aandacht meer dan ooit op de grote kracht van Trade Mart; de sterke merken die gezamenlijk de permanente beursvloer vormen waar iedere juwelier zijn hart kan ophalen. Sterke merken staan tenslotte aan de basis van het succes van iedere juwelier.

Focus op sterke merken
“Voor een retailer betekent een bezoek aan Jewels & Watches dat hij of zij in één dag de nieuwste collecties kan zien en kan bijpraten met een groot deel van zijn of haar leveranciers.” Aldus markt manager Mike Beke: “Met een blik op de deelnemerslijst zie je kwaliteitsmerken als bijvoorbeeld Melano, Casio en Fossil. Bovendien zijn BOSS Watches, Tommy Hilfiger en Esprit ook op Jewels & Watches vertegenwoordigd. En dat zijn nog maar drie van de mooie merken waarmee PDA Group op Trade Mart staat. Het is goed voor alle partijen als we dit prominenter onder de aandacht brengen.”